Opis

SONOFF POW pametan prekidač i merač potrošnje struje služi za daljinsko upravljanje i kontrolisanje uređaja kao i praćenje potrošnje energije. Funkcioniše kao i monitor za napajanje, koji omogućava praćenje 99% ukupne struje, napona i snage na mobilnoj aplikaciji eWeLink u realnom vremenu. Takođe je moguća kontrola napajanja, to jest protoka struje.
Kontrola Vašeg električnog potrošača pomoću WIFI mreže (bežični internet) i sa bilo koje tačke u svetu isključite ili isključite strujno kolo. BILO KOJI REĐAJ koji radi na 220V i ne troši više od 16A (3,5KW) : frižider, bojler, grejalica, TV, radio, klima uređaj, računar, rasvetu ili bilo koji drugi uređaj.
Ovaj uređaj pored daljinske kontrole prati kako trenutnu tako i sumarnu potrošnju za period. Možete proveriti potrošnju u određenom intervalu dan, mesec kao i trenutnu potrošnju u realnom vremenu. Moguće je postavljanje tajmera tako da se u određeno vreme uređaj sam uključi ili isklljuči. Moguće je i programiranje tajmera sa ponavljanjem, kao i grupisanje raznih uređaja u grupe i kontrola po grupama
Aplikacija je dostupna u Google Play (za Android uređaje) i u APP store (za iOS uređaje). Naziv aplikacije je eWeLink. Uređaj koji želite da kontrolišete (uključujete - isključujete) možete kontrolisati sa bilo koje tačke na planeti, pod uslovom da ste i Vi i WiFi Smart Switch povezani na Internet.

Možete da poručite više komada ovog proizvoda, ima ih na stanju.

Korisne informacije kao i uputstvo o korišćenju je dostupno na sledećem linku:
https://www.youtube.com/watch?v=RrO-wws7f3k

Name ]: Sonoff Pow Smart Wifi Switch [ Voltage range ]: 90-250v AC [ Max current ]: 16A [ Max Power ]: 3500W [ Enclosure Dimensions ]: 114*52*32mm [ Color ]: White [ Wireless Frequency ]: 2.4Ghz [ Operating Temperature ]: 0º C-40º C(32° F-104° F) [ Operating Humidity ]: 5%-90%RH, Non-condensing

Kontakt

Dragana Dimitrijević
0621730977
11000
Beograd
AKCIJA!!! SONOFF POW pametan prekidač !!!AKCIJA!!! SONOFF POW pametan prekidač !!!AKCIJA!!! SONOFF POW pametan prekidač !!!
Nazad
pobednik pc press nagrada

NapraviSam.rs nagrađen kao najbolji sajt za 2016. u kategoriji Moderna porodica, u okviru godišnjeg izbora PC Press Top 50.

MOBILNA VERZIJA PORTALA

qr codeNapraviSam.rs je prilagođen mobilnim uređajima

PRETRAŽI OGLASE

DRUŠTVENE MREŽE

Pratite nas na društvenim mrežama

facebooktwitter