NapraviSam.rs je internet portal koji svojim posetiocima pruža zanimljive i kreativne ideje i uputstva na bazi "uradi sam" koncepta. Registrovani korisnici imaju mogućnost besplatnog postavljanja malih oglasa, pisanje komentara u vezi uputstava, kao i preuzimanje originalnih planova u pdf formatu.

Korišćenjem ovih web stranica prihvatate sve uslove koji slede.

NapraviSam.rs zadržava pravo izmene ili dopune uslova korišćenja, jednostrano bez prethodnog obaveštenja i nije odgovoran za nastale posledice koje se mogu pojaviti kao posledica promena.

Odricanje odgovornosti

Svi tekstovi i uputstva su samo neobavezne informacije. Koristite ih na svoju ličnu odgovornost i rizik. NapraviSam.rs ne preuzima nikakvu odgovornost za predloge date u člancima. NapraviSam.rs nije odgovoran za materijalnu, finansijsku, duševnu, ili bilo kakvu drugu vrstu štete koja može nastati kao rezultat korišćenja ovog portala.

Ni pod kakvim okolnostima NapraviSam.rs neće biti odgovoran nijednom korisniku, u smislu njegovog pravilnog ili nepravilnog korišćenja ili oslanjanja na sadržaje NapraviSam.rs.

Portal NapraviSam.rs ne odgovara za sadržaj oglasa. Tačnost podataka u oglasu je isključivo u nadležnosti lica koje je postavilo oglas. Svaka transakcija koju obavite sa prodavcem je isključivo između Vas i onoga ko prodaje, stoga portal NapraviSam.rs ne snosi nikakvu odgovornost.

Važno:

U slučaju da se ne slažete sa gornjim uslovima korišćenja molimo Vas da ne koristite naš portal, odnosno da napustite naše stranice, u suprotnom, odnosno Vašim pristankom dajete saglasnost da se slažete sa svim navedenim uslovima.

 

MOBILNA VERZIJA PORTALA

qr codeNapraviSam.rs je prilagođen mobilnim uređajima

pobednik PC press

NapraviSam.rs nagrađen kao najbolji sajt za 2016. u kategoriji Moderna porodica, u okviru godišnjeg izbora PC Press Top 50.

DRUŠTVENE MREŽE

Pratite nas na društvenim mrežama

facebooktwittergoogle plus