NapraviSam.rs je internet portal koji svojim posetiocima pruža zanimljive i kreativne ideje i uputstva na bazi "napravi sam" koncepta. U izboru PC Press Top 50 proglašen je za najbolji sajt za 2016. godinu u kategoriji Moderna porodica.

Portal NapraviSam.rs je idealno mesto na kome možete reklamirati neki proizvod, uslugu, objaviti sniženje proizvoda ili neku drugu akciju.

Jedinstvenost i sveobuhvatnost sadržaja, kao i atraktivan naziva domena, doveli su do velike popularnosti portala i i obezbedili široku i dobro definisanu ciljnu grupu redovnih i povremenih posetilaca. Stranice portala se izuzetno dobro kotiraju u Google pretragama, što garantuje veliku posećenost i dobru vidljivost vaše reklame i to od strane onih posetilaca koji spadaju u vašu ciljnu grupu.

google analitika feb2017

Google analitika poseta (klikni za uvećanje)

 

demografija1

 

izvor poseta

 

Reklamiranje putem banera

Za reklamiranje putem banera nudimo vam sledeće pozicije:

 baneri pozicije

 

POZICIJANAZIVDDIMENZIJE
1 Veliki baner (pozicija 1) 300 x 600px
2 Srednji baner (pozicija 2) 300 x 250px
3 Mali baner 300 x 100px
4 Skyscraper 160 x 600px
5a i 5b Wallpaper 445 x 900px (2x)
     

Svaki baner sa bilo koje pozicije može biti prikazan na sledećim stranama portala:

  • na svim stranicama
  • na naslovnoj stranici i svim stranicama najnovijih uputstava (do kojih se dolazi putem navigacije u donjem delu sekcije Najnovija uputstva) - trenutno ih ima preko 300
  • na svim stranicama pojedine sekcije (napr. Nameštaj i drvenarija, Lepota i zdravlje, itd.)

Reklamiranje putem PR tekstova

Pored klasičnog načina reklamiranje putem banera raznih veličina, nudimo Vam i mogućnost reklame putem profesionalnih PR tekstova - uputstava u kojima možete da  promovišete svoje proizvode i usluge. U tim uputstvima, koja ostaju trajno na našem portalu u jednoj od odgovarajućih sekcija, ključne reči mogu da upućuju na Vaš sajt (maksimalno 3 linka), što bi rezultiralo Vašem boljem kotiranju na Google za navedene ključne reči. Pored toga, uvodni deo teksta sa fotografijom bi se prikazivao u slajderu na naslovnoj strani u periodu od 30 dana.

PR TEKSTDUŽINA PRIKAZIVANJA
PR tekst u jednoj od postojećih kategorija portala Trajno
+ Reklama u slajderu na naslovnoj stranici 30 dana
   

Ukoliko ste zainteresovani za oglašavate na portalu NapraviSam na neki od gore navedenih načina, kontaktirajte nas na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Otvoreni smo za sve vidove saradnje.

Preuzmite Media Kit brošuru

media kit

pobednik pc press nagrada

NapraviSam.rs nagrađen kao najbolji sajt za 2016. u kategoriji Moderna porodica, u okviru godišnjeg izbora PC Press Top 50.

DRUŠTVENE MREŽE

facebooktwitter