Lepota i zdravlje

Kada nam je vruće, počinjemo da se znojimo, nekad više, nekad manje. Oni koji imaju problem sa prekomernim znojenjem, rešenje pronalaze u tamnoj odeći na kojoj se ne vide mokri tragovi. Međutim, ima i boljih načina.

Na početku, ispucale pete su samo estetski problem, ali ako se ne leči, pukotine postaju dublje i bol se javlja zbog prljavštine koja se skuplja u njima i može dovesti do infekcije.

Ako nakon prazničnih slatkih i slanih užitaka s jelovnika tražite beg prema svojoj idealnoj težini, ovo je pravi napitak za vas!

Svež kvasac sadrži preko 70% vlage i najbogatiji je izvor grupe vitamina B, posebno B1 i B2. Sadrži nešto malo vitamina A, C i D ali zato sadrži veoma važne belančevine – nukleoproteide.

Nažalost, glavna tema ovih dana je koronavirus, a stručnjaci kažu da je dezinfekcija najbolja prevencija protiv ovog virusa.

Prepuna antioksidanata, kafa može da se bori sa starenjem kože tako što eliminiše toksine iz kože i štiti je od nepovoljnog uticaja slobodnih radikala.

pobednik pc press nagrada

NapraviSam.rs nagrađen kao najbolji sajt za 2016. u kategoriji Moderna porodica, u okviru godišnjeg izbora PC Press Top 50.

DRUŠTVENE MREŽE

facebooktwitter