Napravite prirodni tonik koji sa lica briše tragove umora

12 decembar 2018 Ocenite ovaj članak
(7 glasova)

Prvi korak u borbi protiv umornog lica je više sna. Žao nam je, znamo da ste to već čuli, ali tako je. Jednostavno se morate izboriti za više sna.

Drugi je da pijete više vode jer time koža ostaje hidrirana, blista i nije sive, već sveže boje, ali i to ste sigurno čuli. Treći je da uprkos tome što osećate potrebu za kafom kad se osetite umornim, izbegnete kafu, bilo da se radi o klasičnoj turskoj ili o nekoj od verzija iz vrećice i da posegnete za zelenim čajem. Ali nemojte ga konzumirati samo iznutra, nego i spolja. To sigurno još niste čuli. Zato vam donosimo recept za prirodni tonik za lice sa zelenim čajem koji će vas rešiti umornog lica, a istovremeno sprečiti nastanak bora i uštedeti vam novac.

Sastojci koji su vam potrebni za ova tonik:

  • 200 ml vode
  • 4 kašičice zelenog čaja
  • 1 kašičica metvice
  • 1 kašičica limunovog soka

Priprema:

Napravite čaj od vode, zelenog čaja i metvice. Ohladite ga, procedite i dodajte limunov sok. Tečnost prebacite u bočicu s pumpicom i dobićete prirodni antioksidanski tonik.

Izvor: Aura

 

Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar
pobednik pc press nagrada

NapraviSam.rs nagrađen kao najbolji sajt za 2016. u kategoriji Moderna porodica, u okviru godišnjeg izbora PC Press Top 50.

DRUŠTVENE MREŽE

facebooktwitter