Dvorište i vrt

Postavljanje žičane ograde može biti izazovan, ali izuzetno koristan projekat koji pruža sigurnost, privatnost i estetski doživljaj vašeg dvorišta ili imanja.

Postavljanje veštačke trave u dvorište može biti izuzetno zadovoljavajući projekat koji će transformisati vaš prostor i doneti dugotrajnu lepotu bez potrebe za redovnim održavanjem.

Uređenje bašte predstavlja izuzetno zadovoljstvo za mnoge ljude širom sveta. Bez obzira na to da li ste strastveni zaljubljenik u baštovanstvo ili tek razmatrate mogućnost uređenja svog dvorišta, kreiranje lepe i funkcionalne bašte može vam doneti mnogo radosti i zadovoljstva.

Zaista je važno da u kući imate mesto za relaksaciju i zabavu. Vrt na balkonu može da bude baš takvo mesto koje ste tražili.

21 novembar 2022

Cveće i u zimske dane

Krajem jeseni i početkom zime, letnje cveće, koje je ulepšavalo naše bašte i terase, počinje da truli i uskoro ga više neće biti. Šta sada preko zime, postoji li cveće koje podnosi mraz?

Sada kada je i zvanično počela jesen i zima se polako približava, vreme je da uradite jesenje sređivanje svog dvorišta i pripremite ga za zimu. 

DRUŠTVENE MREŽE

facebooktwitter