Gra─Ĺevinski radovi

Podne plo─Źice su dobrodo┼íao dodatak gotovo svakoj prostoriji u domu. Zbog svoje glatke teksture i sjajne povr┼íine one mogu monotonu sobu pretvoriti u modernu i elegantnu.

Uklanjanje podnih plo─Źica mo┼że biti te┼żak i mukotrpan posao, a izazovi ─Źesto postaju vidljivi tek nakon po─Źetka projekta.

Ve─çina ljudi koristi merdevine pri obavljanju svakodnevnih zadataka, bilo da je re─Ź o poslovnom okru┼żenju ili doma─çinstvu.

Ako tra┼żite na─Źin da pobolj┼íate toplotnu izolaciju i energetsku efikasnost svog doma ili kancelarije ili je va┼í cilj bolja zvu─Źna izolacija, suva gradnja mo┼że biti savr┼íeno re┼íenje za vas.

Priprema zidova je va┼żan preduslov za kvalitetno kre─Źenje. U nastavku je opisano na┼íe iskustvo i redosled radova koje smo izvr┼íili tokom priprema zidova za kre─Źenje.

Prirodni kamen kao dekoracija je sasvršen detalj, kako u kući tako i u dvorištu. Svojim prirodnim strukturama i bojama ovaj materijal je savršen za dekorisanje: stubova, ograda, staza, fasada, stepeništa i još mnogo toga.

DRU┼áTVENE MRE┼ŻE

facebooktwitter