Upotreba drvenih paleta - 30 kreativnih ideja

16 jun 2015 Ocenite ovaj članak
(27 glasova)

Imate drvene palete a ne znate kako da ih iskoristite? Ovih 30 primera će vam dati ideju šta sve može da se napravi od drvenih paleta.

Naravno da ima bezbroj mogućnosti za korišćenje paleta, ovde su dati neki tipični projekti, koji vam mogu poslužiti kao inspiracija za vlastite projekte.

Kreativne ideje upotrebe paleta za dvorište i kuću

 palete projekti 4

Obložite zid daščicama od drvenih paleta. Ukoliko imate odgovarajuću prostoriju sa prikladnim nameštajem, ovo rešenje može da bude pun pogodak. Jeftino a interesantno, od prirodnog materijala.

palete projekti 5

Ako imate trem, ljuljaška od paleta će mu obezbediti dodatan praktičan detalj. Neće se samo deca obradovati, već i odrasli mogu da provedu relaksirajuće trenutke. Pored dasčica od paleta biće vam potreban i jak konopac, kao i kuke za plafon.

palete projekti 6

palete projekti 7

Reciklirane drvene palete mogu da posluže i za izradu interesantnih ležaja. Za tako nešto morate da obezbedite veću količinu paleta. Zamenite pojedinu oštećenu daščicu, ošmirglajte i ofarbajte palete. Na kraju ostaje samo da ih poređate i upotpunite dušecima i jastucima i da uživate u jeftinom nameštaju.

Ostale kreativne ideje za upotrebu drvenih paleta pogledajte ovde.

Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

DRUŠTVENE MREŽE

facebooktwitter