Jedinstvene ideje za uskršnju dekoraciju

02 maj 2024 Ocenite ovaj članak
(3 glasova)

Kako ukrasiti svoju kuću za Uskrs uz pomoć najlepših ideja! Postoji mnoštvo zaista sjajnih i zabavnih ideja za dekoraciju koje možete da uradite sami ili sa svojom porodicom.

Uskršnji praznik je odličan razlog da se porodica okupi i razlog da se pridruže zabavi. Sve domaćice tradicionalno razmišljaju o raznim opcijama za izradu menija, fokusirajući se na kuvanje i uređenje kuće. Tradicija je uglavnom povezana sa uskršnjim jajima i grančicama vrbe za ovaj značajan dan, iako postoji čitava industrija uskršnjeg dekora, od salveta sa svečanim simbolima do specijalnih venaca za ulazna vrata.

Naše jedinstvene ideje za uskršnje praznike dodaće nešto posebno vašem domu, od šarenih jaja i zečeva do verskih simbola. Imate mogućnost da ukrasite svoj dom gotovim rešenjima ili kreativnim „uradi sam" rukotvorinama. Gotovi ukrasi su najčešće skupi, uvek postoji opcija da ih napravite sami. Sve što je potrebno su posebni kreativni ukrasni dodaci za ono što već imate u kući i malo mašte.

Evo nekoliko ideja koje će vam pomoći da započnete ovaj Uskrs. Ponudićemo vam najjednostavnije i najjeftinije ideje za dekoraciju... Inspirišite se lepotom!

Dekoracija uskršnjih jaja

Farbana uskršnja jaja su tradicionalni simboli Uskrsa. Oslikana su u različitim bojama različitim tehnikama i ukrašena raznim šarama i motivima, a postavljaju na ukrasne tanjire ili u korpe ukrašene trakama i papirom za umotavanje. Ljuske od jaja se takođe koriste za šik dekor - kao sveće, za uskršnje drvo i slično, glavna stvar je da ne sputavate svoju maštu! Za uskršnju dekoraciju se koriste i sveće, porcelanske figurice, drveni i drugi materijali u obliku jaja.

dekoracija uskrsnjih jaja 1

dekoracija uskrsnjih jaja 2

dekoracija uskrsnjih jaja 3

dekoracija uskrsnjih jaja 4

dekoracija uskrsnjih jaja 5

Uskršnji cvetni aranžmani

Cveće je najbolji ukras za svaki praznik, nikad ga nije previše. Ništa ne kaže „novo“ kao aranžmani od svežeg prolećnog cveća. Sa prolećem, nežna jagorčevina će odmah ispuniti kuću prazničnim raspoloženjem. Korpe sa sezonskim cvetovima su divan dodatak uskršnjoj trpezi. Ono će ispuniti kuću prazničnim raspoloženjem stvarajući prolećnu atmosferu. Stavite ih bilo gde... na sto, svuda po kući, gde god želite. Cvetni aranžmani su posebno važni u uskršnjem dekoru jer upotpunjuju ostale elemente dekoracije.

 uskrsnji cvetni aranzman 1

uskrsnji cvetni aranzman 2

uskrsnji cvetni aranzman 3

uskrsnji cvetni aranzman 4

uskrsnji cvetni aranzman 5

Uskršnji venci na vratima

Dekoracija uskršnjih venaca je u zadnje vreme dosta popularna. Uskršnji venac ne deluje previše neobično, jer smo od ranije upoznati sa božićnim vencima na unutrašnjim i ulaznim vratima. Jedina razlika je u tome što se sastoji od uskršnjih simbola. Venci se mogu postaviti na ulazna vrata za dobrodošlicu gostima, na unutrašnja vrata, kaminu ili jednostavno na kvake ili kao središnji deo uskršnjeg stola, kao i na naslonima stolica.

uskrsnji vencic 1

uskrsnji venac 2

uskrsnji venac 3

uskrsnji venac 4

uskrsnji venac 5

uskrsnji venac 6

 

Uskršnje korpe

Uskršnje korpe služe kao dekoracija za dom. A ukrašavanje uskršnje korpe uskršnjim simbolima postala je lepa tradicija mnogih porodica. Dodajte uskršnje simbole u ​​korpu i uz malo mašte pretvoriće se u praznično remek-delo ili u divni poklon za porodicu i prijatelje. Svake sezone se osmišljavaju novi načini ukrašavanja korpe za Uskrs... Uskršnja korpa može biti ukrašena trakama, cvećem, uskršnjim biljkama i uskršnjim figuricama.

uskrsnje ukrasne korpe 1

uskrsnje korpice 2

uskrsnje korpice 3

uskrsnje korpice 4

uskrsnje korpice 5

 Pogledajte i ostale ideje i tutorijale za uskršnju dekoraciju!

Izvor: Family holiday

Morate biti prijavljeni da bi mogli da ostavite komentar

DRUŠTVENE MREŽE

facebooktwitter