Uraditi nešto sam, u svojoj kući, bašti, u svome domu, ugrađujemo ljubav u sopstveni život, a to je nemerljivo. A tamo gde ugrađujemo ljubav ugrađujemo zdravlje: bolje se osećamo, i bolje se branimo od svih nedaća i negativnih nasrtaja, i fizički i psihički.

Jednostavno, lepo se osećamo; kad sednemo na stolicu ili sto koji smo sami napravili, ili popravili, kad uredimo travnjak, zalijemo cveće: oplemenili smo, udahnuli smo u svoj prostor dušu. A to nije malo.

napravi sam logo

Ovaj portal je pokrenula grupa entuzijasta, vođena idejom  da napravi jedinstveni repozitorijum projekata, uputstava i saveta, i tako podeli pozitivne ideje sa ljubiteljima kućnih majstorija svih uzrasta i pomogne im da na jednom mestu pronađu inspiraciju za svoje "uradi sam" projekte.

Pozivamo vas da nam šaljete svoje projekte, ideje i sugestije i na taj način doprinesete razvoju i oblikovanju portala. Na kraju krajeva - portal je tu zbog vas.

 

NapraviSam screenshots 

Dizajn web sajta: 2M design

pobednik pc press nagrada

NapraviSam.rs nagrađen kao najbolji sajt za 2016. u kategoriji Moderna porodica, u okviru godišnjeg izbora PC Press Top 50.

DRUŠTVENE MREŽE

facebooktwitter