NapraviSam.rs nagrađen kao najbolji sajt za 2016. u kategoriji Moderna porodica, u okviru godišnjeg izbora PC Press Top 50.

Beograd, 6.2.2017. - Jubilarni 20. put dodeljene su nagrade časopisa PC Press najboljim srpskim sajtovima, kao i internet nastupima u 10 kategorija.

PCtop50 svi dobitnici

 Dodela nagrada PC Press Top50 održana je u Svečanoj sali Skupštine grada Beograda. Andreja Mladenović, zamenik gradonačelnika Beograda se u ime Skupštine grada zahvalio svim dobitnicima nagrada "na velikom doprinosu jednom tako važnom segmentu razvoja društva kao što je razvoj interneta i digitalnih komunikacija".

Dobitnicima i gostima obratila se i direktorka preduzeća Vesna Čarknajev, dok je ovogodišnje nagrade PC Press Top50 uručio Dejan Ristanović, glavni i odgovorni urednik časopisa „PC“.

- Meni je veliko zadovoljstvo što sam u društvu najboljih, hvala vam što pravite takve sajtove i što  nam omogućavate da uživamo u njima. Nije uvek lako da odaberemo prave, cilj nam je da izaberemo dobre, pa od njih da izdvojimo najbolje. Vi ste upravo ti – rekao je Ristanović.

Marko Mitic, tehnicki urednik prima nagradu

Dejan Ristanović uručuje nagradu Marku Mitiću, tehničkom urednik sajta NapraviSam.rs

Pobednik u kategoriji Moderna porodica je sajt NapraviSam. U obrazloženju žirija za dodeljivanje nagrade sajtu stoji:

"Sajt koji obiluje korisnim savetima, uputstvima i idejama kako sami nešto da napravite, uradite i na taj način poboljšate život. Bilo da je u pitanju vaš dom, porodica, ishrana ili zdravlje, naći ćete puno ideja kako da realizujete projekte koji su vam se dopali. Postoji i kategorija sa malim oglasima gde možete naći kontakt podatke ukoliko vam zatrebaju usluge majstora ili neke druge informacije vezane za uslužne delatnosti."

Snimak svečane dodele nagrada (na 53.40" je dodela nagrade sajtu NapraviSam.rs)

 Spisak svih dobitnika  "Top 50 najboljih onlajn stvari" za 2016. godinu možete pogledati na sajtu PC Press-a.

Zahvaljujemo se stručnom žiriju PC Press-a što je prepoznao naš trud i posvećenost u izradi ovog jedinstvenog portala, kao i svim posetiocima koji u njemu nalaze ideje i inspiraciju za svoje "uradi sam" projekte.

Pobednik PC Press Top50 za 2016: NapraviSam.rs

PRIZNANJE NapraviSam - Pobednik u kategoriji Moderna porodica

pobednik pc press nagrada

NapraviSam.rs nagrađen kao najbolji sajt za 2016. u kategoriji Moderna porodica, u okviru godišnjeg izbora PC Press Top 50.

DRUŠTVENE MREŽE

facebooktwitter