Nameštaj i drvenarija

Zidne police se mogu koristiti i kao dekorativni element, a ove kru┼żne police izgledaju tako dobro na zidu i, najbolje od svega, super su jednostavne za pravljenje i nec╠üe vas puno ko┼ítati.

Bo─Źni sto za odlaganje je prakti─Źan komad name┼ítaja ako u va┼íoj dnevnoj sobi nema dovoljno prostora, a uputstvo u nastavku vam omoguc╠üava da ga napravite za jedan dan.

Ako tra┼żite niskobud┼żetne i jednostavne projekte nadogradnje kupatila, prenamena drvenih paleta za transport je odli─Źan izbor. Pogledajte 24 inspirativne ideje za kori┼í─çenje paleta u kupatilu i dozvolite im da izazovu va┼íu kreativnost dok se spremate za transformaciju kupatila!

Kada imate prazan zid, dodavanje biljaka na drvenim stalcima ─çe ga o┼żiveti i uneti da┼íak prirode u zatvoreni prostor.

Pogledajte kako od starih vrata da napravite interesantnu klupu, koja predstavlja interesantan i koristan komad nameštaja.

Ove police se super lako prave i za njihovu izradu ne treba nikakav specijalan alat, tako da je ovo idealan projekat za po─Źetnike.

DRU┼áTVENE MRE┼ŻE

facebooktwitter